Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aanraking en hechting (GEANNULEERD i.v.m. Corona virus)

april 7 van 09:30 tot 11:30

Dinsdag 7 april is alweer de 4e editie van 2020!

Deze ochtend is Marissa Lake – Hunsel als gast aanwezig.
Marissa is 29 jaar, getrouwd en moeder van Noëlla (’18).

Als zowel algemeen fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut heeft zij ruim ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen (veelal zuigelingen). Als danser heeft zij in teamverband op meerdere podia in binnen- en buitenland gestaan. Het is haar passie geworden om op een speelse wijze ouder en kind nader tot elkaar te brengen en om mensen zich ongedwongen te laten ontspannen.

Binnen haar praktijk ‘Eigenwijs’ biedt zij naast fysiotherapie ook aanverwante zaken zoals baby gym, massages, begeleiding aan huis en ouder en kind activiteiten, waaronder draagdoekdans.
Deze ochtend zal zij iets komen vertellen over aanraking en hechting in combinatie met draagdoekdans. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met het lichaam post partum van de vrouw, maar ook wordt er ingegaan wat dit kan betekenen voor de vader.
Meer informatie over Marissa en haar praktijk is te vinden op www.wijzijneigenwijs.com

Deze ochtend zijn Suzanne en Maaike aanwezig als draagconsulent. Heb je vragen over ergonomisch dragen? Spreek ons dan gerust aan.
Mocht je vragen of advies omtrent borstvoeding willen kun je terecht bij een van onze lactatiekundigen IBCLC.

Het Mamacafé vindt plaats in de Zoetelaar, Dorpsstraat 99. Je kunt vrij binnenlopen tussen 9.30 en 11.30 uur. Toegang is gratis, wel wordt er van je verwacht dat je een consumptie neemt.

We hopen je dan te zien!

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
09:30 tot 11:30

Locatie

De Zoetelaar
Dorpsstraat 99
Zoetermeer, 2712AM Nederland
+ Google Maps

Organisator

MamaCafe Zoetermeer