Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aanraking en hechting

september 8 van 09:00 tot 11:00

Nadat we een pauze hebben moeten inlassen vanwege het corona virus, zal vanaf september het MamaCafé weer gaan draaien.

De eerstvolgende editie is op dinsdag 8 september 2020

Deze ochtend is Marissa Lake – Hunsel als gast aanwezig.
Marissa is 30 jaar, getrouwd en moeder van Noëlla (’18).

Als zowel algemeen fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut heeft zij ruim ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen (veelal zuigelingen). Als danser heeft zij in teamverband op meerdere podia in binnen- en buitenland gestaan. Het is haar passie geworden om op een speelse wijze ouder en kind nader tot elkaar te brengen en om mensen zich ongedwongen te laten ontspannen.

Binnen haar praktijk ‘Eigenwijs’ biedt zij naast fysiotherapie ook aanverwante zaken zoals baby gym, massages, begeleiding aan huis en ouder en kind activiteiten, waaronder draagdoekdans.
Deze ochtend zal zij iets komen vertellen over aanraking en hechting in combinatie met draagdoekdans. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met het lichaam post partum van de vrouw, maar ook wordt er ingegaan wat dit kan betekenen voor de vader.
Meer informatie over Marissa en haar praktijk is te vinden op www.wijzijneigenwijs.com

Deze ochtend zijn Suzanne en Maaike aanwezig als draagconsulent. Heb je vragen over ergonomisch dragen? Spreek ons dan gerust aan.
Mocht je vragen of advies omtrent borstvoeding willen kun je terecht bij een van onze lactatiekundigen IBCLC.

Het Mamacafé vindt plaats in de Zoetelaar, Dorpsstraat 99. Inloop vanaf 9.00 uur. Om 9.30 uur zal Marissa starten. Om 11.00 uur is het MamaCafé afgelopen. Toegang is gratis, wel wordt er van je verwacht dat je een consumptie neemt. Vanwege de maatregelen en looproutes die verplicht zijn willen we iedereen vragen indien mogelijk de kinderwagen thuis te laten.
Aanmelden is noodzakelijk om verzekerd te zijn van een plekje! Dit kan via mamacafezoetermeer@outlook.com onder vermelding van je naam en het aantal volwassenen.
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat volwassenen volledig klachtenvrij moeten zijn. Voor kinderen tot en met 6 jaar geldt dat zij met benauwdheid, koorts of hoesten thuis moeten blijven, neusverkoudheid is toegestaan.

We hopen je dan te zien!

Gegevens

Datum:
september 8
Tijd:
09:00 tot 11:00

Locatie

De Zoetelaar
Dorpsstraat 99
Zoetermeer, 2712AM Nederland
+ Google Maps

Organisator

MamaCafe Zoetermeer